شوت نخاله ساختمانی (Rubbish Chute)

شوت نخاله ساختمانی

 

شوت نخاله ساختمانی (شوتینگ نخاله ساختمانی) چیست؟

 رابیش شوت یا شوتینگ نخاله ساختمانی (Rubbish Chute) وسیله ای جهت تخلیه آسان، ایمن، کم استهلاک و سریع نخاله های ساختمانی است. 

شرکت بتن بسپار صنعت تولیدکننده تجهیزات و ادوات صنعت ساختمان این افتخار را دارد که در کنار تولید محصول شوتنیگ نخاله، تجهیزاتی از جمله قالب های سقف وافل، قالب های جایگزین یونولیت، قالب های پلاستیکی بتن و زهکش های سه بعدی روف گاردن را در سبد تولید خود قرار دهد. 

مختصر و مفید، سیستم شوتینگ دارای چهار جزء اصلی می باشد: 

1- هاپر یا ورودی شوتنگ نخاله (Rubbish Chute) 

2- شوت یا سطل شوتینگ نخاله (Rubbish Chute)

3- براکت فلزی یا ساپورت فلزی شوت نخاله های ساختمانی (Rubbish Chute)

4-اتصالات ادوات شوتینگ نخاله ساختمان (شامل زنجیر، پیچ و مهره، بولت، شگل، قلاب دینام)

متداول ترین سوالی که مشتریان در مورد سیستم تخلیه نخاله  با شوت مورد پرسش قرار می دهند آن است که :

"به ازای هر طبقه چه تعداد سطل و ورودی (هاپر) موردنیاز است و قیمت کلیه ادوات یک طبقه چقدر هزینه برمیدارد؟ "

 

اگر ارتفاع کف به کف طبقه پروژه 3.5 متر باشد:

یک عدد هاپر یا ورودی 

سه عدد سطل یا شوت 

یک عدد براکت فلزی 

یک ست (set) اتصالات زنجیری 

 

اگر ارتفاع کف به کف طبقه پروژه 4 متر باشد:

یک عدد هاپر یا ورودی 

سه عدد سطل یا شوت 

یک عدد براکت فلزی تقویت شده 

یک و نیم ست (set) اتصالات زنجیری  

 

لطفا جهت مشاوره خرید سیستم شوت نخاله با ما تماس بگیرید 

09106730326

09129216960

 مجموعه ای از ورودی ها (Hopper) و سطل ها (Chute) می باشد که بمنظور تخلیه نخاله های ساختمانی (در حین ساخت یا در حین بازسازی) از طبقات مورد استفاده قرار میگیرد. شوت نخاله ساختمانی ایمنی بسیار بالاتری نسبت به روشهای سنتی تخلیه ضایعات از طبقات دارد. در شیوه های سنتی تخلیه نخاله از ساختمان از یک بالابر و تعدادی نیروی کار استفاده می شد که انتقال ضایعات ساختمانی بدین روش همواره صدمات جبران ناپذیری را رقم زده است. از سوی دیگر بمنظور کاهش و حذف گرد و خاک حین تخلیه ضایعات ساختمانی این سیستم می تواند بسیار موثر باشد زیرا مسیر انتقال نخاله و ضایعات از ترازهای سقف به محل بارگیری کاملا محضور بوده و گرد وخاک امکان فرار از این محیط استوانه ای را ندارد. عدم وجود گرد و خاک در پروژه های نوسازی یک واحد از طبقات یک ساختمان اهمیت بیشتری نیز دارد بطوری که می تواند زندگی دیگر ساکنین ساختمان را تحت تاثیر قرار دهد. 

تصویر هر یک از ادوات شوتینگ نخاله (Rubbish Chute) در زیر ارائه شده است:

شوت نخاله ساختمانی Plastic Rubbish chute   

   بطور کلی مزایای سیستم شوت نخاله ساختمانی نسبت به روش های تخلیه سنتی:

  • سرعت بالای نصب در طبقات
  • هزینه مناسب سیستم شوت نخاله
  • ایمنی بالای تخلیه با شوت نخاله ساختمانی
  • سر و صدای بسیار کم تخلیه نخاله

    سیستم شوت نخاله ساختمانی تولیدی شرکت بتن بسپار گزینه ای مناسب جهت تخلیه ایمن ضایعات و نخاله های ساختمانی می باشد. مواد اولیه تولید شوت های نخاله ساختمانی HDPE بوده که نسبت به شوک های ضربه ای مقاومت خوبی را از خود نشان می دهد. بدلیل استفاده از متریال با کیفیت، شوت های نخاله تولیدی این شرکت صدای ناشی از برخورد نخاله به بدنه شوت نخاله را میرا کرده و این موضوع منجر به کاهش قابل ملاحظه سر و صدای تخلیه نخاله از طبقات می گردد. نصب شوت های نخاله ساختمانی بسیار راحت است به طوری که با چند عکس و فیلم که به مشتری ارائه می شود کار نصب به سرعت انجام می شود. ضمنا شرکت بتن بسپار این مهم را وظیفه خود می داند که نسبت به معرفی نصاب و پشتیبانی نصب شوت های نخاله ساختمانی دغدغه مشتری در این زمینه برطرف نماید.

 

شوت نخاله ساختمانی Rubbish chute

 

هر پروژه چه تعداد سطل و ورودی (هاپر) نیاز دارد؟

    یکی از سوالات مهم مشتریان تعداد شوت های نخاله موردنیاز برای پروژه ها می باشد. به عنوان یک قاعده کلی می توان گفت که هر طبقه با ارتفاع حدود 3.5 متر نیاز به 3 عدد شوت (سطل) و 1 عدد ورودی (هاپر) دارد. شوت نخاله ساختمانی می تواند بر روی دیوار، داربست و روی سقف هر طبقه نصب گردد که در این نصب میتواند با پیچ و مهره یا جوش انجام گردد.

اتصال مجموعه شوت نخاله با قلاب دینام، شگل، پیچ فرفره ای، مهره و واشر و نهایتا زنجیر انجام می شود که این موارد منجر به سرعت نصب بسیار بالا (در مقایسه با سیم بکسل و پرچ) می گردد.

مشخصات شوت نخاله ساختمانی:

 

ارتفاع (cm)

قطر بالایی (cm)

قطر پایینی  (cm)

وزن (kg)

هاپر یا ورودی

120

65

55

13

شوت یا سطل

110

55

50

10

 

اجزای شوت نخاله ساختمانی به طور مفصل شامل:

همانگونه که در بالا اشاره رفت، شوتینگ نخاله ساختمانی دارای چهار جزء اصلی است:

1-براکت یا ساپورت فلزی:

اولین جزء در نصب شوت نخاله براکت فلزی است که با بولت های 10 به کف سقف متصل می شود. مطابق شکل ابتدا در هر طبقه یک عدد از این براکت های فلزی نصب شده تا دیگر ادوات در این ساپورت فلزی قرار گیرند.

 براکت یا ساپورت فلزی شوتینگ نخاله ساختمانی Rubbish chute support

 

2-هاپر یا ورودی:

پس از نصب براکت های فلزی، درون هر یک از آنها، یک عدد هاپر مطابق تصویر قرار داده می شود تا ورودی نخاله های ساختمانی در محل خود فیکس گردد.

 

3-شوت یا سطل:

در هر طبقه ساختمان سه عدد شوت نخاله قرار دهید و به همراه اتصالات مطابق تصویر زیر این شوت ها را به یکدیگر متصل نمایید. مجموعه سه شوت متصل شده با زنجیر به یکدیگر را به قسمت زیرین ساپورت فلزی متصل نمایید.

 

4-اتصالات:

شامل پیچ و مهره و واشر و قلاب دینام، شگل، زنجیر

 

بابت خرید شوت نخاله چقدر باید هزینه کرد؟ 

قیمت اقلام و اجرای شوت نخاله ساختمانی یکی از مهمترین عوامل در انتخاب این سیستم تخلیه نخاله نسبت به دیگر روشهاست. همانگونه که اشاره ای شد برای اجرای یک طبقه معمول با ارتفاع بین 3.2 متر تا 3.5 متر نیاز به (بروز رسانی قیمت در تاریخ بهار 1403)

1 عدد هاپر با فی 2،400،000 تومان

3 عدد سطل با فی 1،700،000 تومان

1 عدد براکت فلزی با فی 1،600،000 تومان

1 ست اتصالات موردنیاز برای یک طبقه با فی 1،600،000 تومان

بعبارتی هزینه اقلام فوق برای یک طبقه حدود 10،700،000 تومان می باشد، که با فرض داشتن یک ساختمان مثلا 10 طبقه،  هزینه اقلام شوت نخاله ساختمانی برای آن حدود 107،000،000 تومان می شود.

 

برچسب: شوت نخاله ساختمانی، 

ثبت نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :